VoiceGateway.cs: Missing `Process' and `File' in current context (Mono / Linux)

Description

r2240/OpenMetaverse/Voice/VoiceGateway.cs(54,41): error CS0246: The type or namespace name `Process' could not be found. Are you missing a using directive or an assembly reference?
r2240/OpenMetaverse/Voice/VoiceGateway.cs(61,26): error CS0103: The name `File' does not exist in the current context

Are you missing a using directive or an assembly reference?
I have no clue how to read or change the mono configuration files coming with the svn snapshop ^^

Environment:

Linux pegasus 2.6.23-gentoo-r6 #1 SMP Fri Feb 1 12:31:53 MET 2008 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ AuthenticAMD GNU/Linux)

Mono JIT compiler version 1.9.1 (tarball)
Copyright (C) 2002-2007 Novell, Inc and Contributors. www.mono-project.com
TLS: __thread
GC: Included Boehm (with typed GC)
SIGSEGV: altstack
Notifications: epoll
Architecture: amd64
Disabled: none

NAnt 0.85 (Build 0.85.2478.0; release; 10/14/2006)

Steps to Reproduce

import snapshot from svn
cd into release directory
% sh runprebuild.sh nant

Activity

Show:
JohnJ
October 1, 2008, 2:38 PM

It sounds like maybe mcs is being run by NAnt instead of gmcs. I don't have a Gentoo system handy to try and reproduce this, can anyone assist?

Ben Peddell
November 6, 2008, 4:14 AM

Log from attempting to build libsecondlife using nant

System info:
$ uname -a
Linux lurch 2.6.25-gentoo-r6 #2 PREEMPT Mon Jul 14 00:58:21 EST 2008 x86_64 AMD Sempron(tm) Processor 3000+ AuthenticAMD GNU/Linux
$ cat /etc/gentoo-release
Gentoo Base System release 1.12.11.1
$ equery depends dev-lang/mono
[ Searching for packages depending on dev-lang/mono... ]
dev-dotnet/nant-0.85 (>=dev-lang/mono-1.2.2.1)
dev-dotnet/pe-format-0 (dev-lang/mono)
dev-java/antlr-2.7.7 (mono? dev-lang/mono)
dev-lang/swig-1.3.36 (mono? dev-lang/mono)
net-dns/libidn-1.5-r1 (mono? >=dev-lang/mono-0.95)
$ mono -V
Mono JIT compiler version 1.2.5.1 (tarball)
Copyright (C) 2002-2007 Novell, Inc and Contributors. www.mono-project.com
TLS: __thread
GC: Included Boehm (with typed GC)
SIGSEGV: normal
Architecture: amd64
Disabled: none
$ nant -V
NAnt 0.85 (Build 0.85.2478.0; release; 10/14/2006)
Copyright (C) 2001-2006 Gerry Shaw
http://nant.sourceforge.net

Unknown argument '-V'

Try 'nant -help' for more information

Jim Radford
April 29, 2009, 11:47 AM

Try upgrading to nant 0.8.6, All our Linux build servers are not having issues with this. Also they are running mono 2.4 however that shouldn't be an issue.

Assignee

Unassigned

Reporter

jabba

Severity

Medium

Environment

Mono / Linux64

Fixed in Revision

None

Components

Priority

Minor
Configure